Ovog vikenda muška A ekipa DVD-a Mraclin sudjelovala je na 13. međunarodnom kupu u Kaštel Sućurcu. Na natjecanju su sudjelovala brojna društva iz Hrvatske, ali i Slovenije i Bosne i Hercegovine. Iako su dečki pokazali veliku volju i trud, nisu imali sreće te je izostao dobar rezultat. Ipak, bilo im je ovo jedno novo iskustvo, a usput su se družili i zabavljali s prijateljima iz Kaštel Sućurca. Ovom se prilikom dečki zahvaljuju DVD-u Kaštel Sućurac na srdačnom prijemu i gostoprimstvu uz obećanje kako slijedeće godine dolaze sa još više ekipa i boljim rezultatima.

Foto: Josip Vukašinec
Foto: Josip Vukašinec

U povratku iz Kaštela, dečki su se zaputili na 6. međunarodni kup DVD-a Petrovina gdje su zauzeli vrlo dobro 7. mjesto u vrlo jakoj konkurenciji.

I dječje ekipe našeg DVD-a imali su ovog vikenda pune ruke posla. U subotu su tri ekipe sudjelovale na 17. kupu Kerestinec u Kerestincu. Djeca muška I osvojila su treće mjesto, djeca muška II sedmo mjesto, dok su djeca ženska osvojila prvo mjesto. Slijedećeg jutra, s istim sastavima sudjelovali su na 6. kupu DVD-a Šiljakovine. Iako su rezultati bili dobri, medalje su izostale. Djeca ženska osvojila su šesto mjesto, a djeca muška sedmo i deseto mjesto.
Čestitke svim našim vatrogascima.

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.