Podijeli
Foto: Igor Đuran

U zaostalom kolu s početka prvenstva Mraclin je u posljednoj ovojesenskoj utakmici dočekao goste iz Dubrave Vrbovečke. Pobjednik nije bio upitan tijekom utakmice jer do 20. minute golovima Jurića i A. Domitrovića stvorena je prednost od 2:0. Rezultat je do kraja poluvremena mogao biti podebljan prema prilikama koje su domaći igrači propustili. U drugom dijelu dvoboja sudbinu gostiju zapečatili su golovima Čičak i Juraj Cvetnić za konačnih i više nego zasluženih 4:0.

Foto: Igor Đuran

Spomenimo da je momčad Mraclina od 9. kola napravila impresivan niz pobjedivši Ban Jelačić iz Vukovine, Meštricu, Mladost iz Obrezine, Oborovo, Zvekovac, Vatrogasac iz Kobilića i Dubravu, a samo jednom su remizirali kontra Lonje na gostovanju.

Foto: Igor Đuran

Činjenica je da je trener Vlado Horvat napravio veliki posao za mraclinski klub, preuzeo je mjesto kormilara naslijedivši Emila Družića koji je sa momčadi zabilježio neriješen rezultat iz 1. kola protiv Bune te nanizao 4 poraza. Horvat je naslijedio demoraliziranu momčad koja je igrala nogomet bez duše, nekim igračima se zahvalio te doveo prinove. Jednostavno, od posljednjeplasirane momčadi napravio je hit-klub 1. Županijske lige, to su na kraju pokazali i rezultati. Svi ostali rezultati i tablica lige su na linku: http://mraclin.hr/category/drustva/nk-mraclin/

Foto: Vitomir Štuban

MRACLIN – DUBRAVA 4:0

MRACLIN. SRC Nova graba. Gledatelja 50.

Sudac: Šimunović (Velika Gorica). Pomoćnici: Merkaš (Velika Gorica) i Hasanović (Zagreb).

STRIJELCI: 1:0 – Jurić (15) , 2:0 – A. Domitrović (21) , 3:0 – Čičak (64) , 4:0 – J. Cvetnić (73).

MRACLIN: Dražić, Jurić, J. Domitrović, Dolibašić, Kapović, Starčević (od 66. M. Kos), Đurašin (od 74. Ćevid), Onić, Čičak (od 78. D. Rus), Jakovljević (od 46. Bobesić), A. Domitrović.  TRENER: Vlado Horvat.

DUBRAVA: Hendak, B. Crnoja, Leboš, Fulir, Matić, Vidović, Suša, Brkljačić, Besednik, Brtan (od 75. Mesarić), L. Crnoja. TRENER: Dražen Fulir.

ŽUTI KARTONI: Starčević (53), Suša (82).

CRVENI KARTON: Jurić (82).

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here