Podijeli
Foto. Vlado Vinetić

Mraclinski najmanji nogometaši, početnici, natječu se u turopoljskoj ligi limača. Ove jeseni odigrali su jedanaest utakmica, od čega su pet kola pobijedili, šest izgubili. Zauzeli su 6. mjesto.

Osim službenih, djeca su odigrala i dvije prijateljske utakmice te su tri puta organizirana druženja djece, roditelja i vodstva kluba nakon utakmica.

Trener Kapović u ekipi ima osam “limača” – godište 2008.-2010., te trinaest “prstića” – godište 2010.-2013. Važno je istaknuti da su se pred zadnje kolo ekipi priključile i dvije cure.

Foto :Vlado Vinetić

Kapović ističe da mu je cilj i želja stvoriti radne navike kod djece, bez pritiska i naglaska na rezultat jer smatra da rezultat dolazi dugotrajnim i kvalitetnim radom. Dodaje, bitno je da djeca (pogotovo u ovim godinama) nogomet shvaćaju kao igru i zabavu. Druženje s prijateljima i malo dokazivanja što mogu napraviti, ali što moraju i popraviti. Naglasak je na radu i učenju tehnike sa loptom, naravno uz određene načine i zadatke kretanja na terenu i bez lopte.

Ovim putem Kapović poziva sve zainteresirane da se pridruže druženju i treniranju sa malim nogometašima.

Od ove subote, tijekom zimskih mjeseci, treninzi će se održavati kombinirano – jednom tjedno u dvorani i ovisno o vremenskim prilikama, jednom tjedno vani.

Foto: Vlado Vinetić

Rezultati utakmica:
HNK GORICA – NK MRACLIN 7:3
NK MRACLIN – NK GORICA VM 3:6
NK LUKAVEC – NK MRACLIN 3:1
NK MRACLIN – NK KLAS 4:3
NK UDARNIK – NK MRACLIN 4:1
NK MRACLIN – NK D.SELO 3:2
NK MRACLIN – HNKGORICA 1:3
NK GORICA VM – NK MRACLIN 1:2
NK MRACLIN – NK GORICA 03 7:3
NK KLAS – NK MRACLIN 1:0
NK GORICA 03 – NK MRACLIN 2:6


Foto: Vlado Vinetić

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here