Sedamdestih┬ágodina pro┼ílog stolje─ça DVD Mraclin je imao juniorsku ┼żensku ekipu o kojoj se malo zna. ─îlanice su bile:┬áLjerka Cvetni─ç, Vesna ─îun─Źi─ç, Jasnica ─îunovi─ç (Cvetni─ç), Mirjana Galekovi─ç, Vlatka Kauri─ç (─Éureti─ç), Ana Kli─Źek (Kotrman), Bla┼żenka Kos (Kova─Źi─ç), Ljerka Kos, Mira Kri┼żani─ç, Biserka Kos (Vineti─ç), Vlasta ┼áunko (Kos), Ksenija Nestorovi─ç (Kos).

Pod budnim okom Vladimira Cvetni─ça Mileka, Drage Cvetni─ça Franeka i Zlatka Galekovi─ça ┼áere sudjelovale su na brojnim natjecanjima unutar tada┼ínje op─çine Velika Gorica – kao i diljem Hrvatske te u Sloveniji – i postizale solidne rezultate. Osim ┼íto su marljivo vje┼żbale sudjelovale su i u svim aktivnostima Dru┼ítva, a neke ─Źlanice zavr┼íile su ┼ákolu za vatrogasne do─Źasnike (podoficire). Pojedine ─Źlanice ostale su aktivne u Dru┼ítvu i nakon ┼íto se ekipa, uslijed razli─Źitih ┼żivotnih okolnosti, razi┼íla.

Svojim trudom i zalaganjem doprinijele su promociji vatrogastva u svojoj i ┼íiroj zajednici, pa je red da malo otpu┼íemo pra┼íinu sa tog dijela mraclinske vatrogasne povijesti.