Foto: Vesna Tafra

Na poziv Udruge veterana domovinskog rata Klub „Tomislav Hrkovec“ svim društvima koja djeluju u Mraclinu, te Vijeću mjesnog odbora, u petak 6. srpnja obilježen je Dan državnosti. Društvo se okupilo u 18 sati na nogometnom igralištu, gdje su pozvane predstavnike društava te Vijeća, predvođenog predsjednikom Tihomirom Hubakom, dočekali članovi Udruge na čelu sa predsjednicom Žaklinom Hrkovec, koja je svima zaželjela dobrodošlicu.

Uz roštilj koji je pripremio Željko Kodrnja, druženje je potrajalo do kasno u noć. Predsjednica Udruge veterana domovinskog rata Klub „Tomislav Hrkovec“, izrazila je želju da se u buduće na ovakav način obilježava Dan državnosti u Mraclinu, te da se obilježavanju ovoga blagdana braniteljima pridruži što veći broj naših mještana. Svi prisutni su podržali njezin prijedlog i izrazili želju da sljedeće godine pripomognu u organizaciji, kako bi se ovaj dan što svečanije obilježio.

– Razveselio me poziv Udruge branitelja, i drago mi je da su se neke članice Društva žena također odazvale pozivu. Bila je ovo zaista jedna lijepo provedena večer na kojoj se zahvaljujemo, a za neka nova druženja, „Anđele“ stoje na raspolaganju – istaknula je predsjednica Društva žena, Vesna Tafra.