Foto: Goran Vukašinec

Ovaj vikend  su u subotu otvorili pioniri Mraclina u prijateljskoj utakmici s Obrezinom, te izgubili 5:1. Limači su pobijedili 5:1 Vatrogasac, a prstići u Obrezini 5:2.

Seniori su danas pobijedili na gostovanju u Ostrni rezultatom 3:0. Mraclin je većinu utakmice bio bolji. Nakon nekoliko neiskorištenih prilika, Mraclin dolazi u vodstvo nakon što domaći igrač zaustavlja J. Dolibašića u 16 m, a Čičak zabija panenkom. U drugom dijelu rastrganija igra, a našu najveću priliku propušta Cvetnić. Nakon velike gužve prilikom ubacivanja u naših 16 m, pada domaći igrač, a sudac dosuđuje kazneni udarac iz kojeg domaći izvođač pogađa stativu. Pred kraj utakmice I. Kos pretrčava domaćeg braniča, a nakon toga i vratara, te šalje loptu u praznu mrežu. U 90. minuti kontra Mraclina, J. Dolibašić rješava utakmicu uz veliko slavlje na terenu i tribinama. 

Pozivamo sljedeće nedjelje sve navijače na Novu grabu. U utakmici protiv Dubrave bakljadom ćemo odati počast našem dragom Blažu Galekoviću Blašku koji već tri godine nije s nama. Sveta misa će se održati u petak u kapeli svetog Vida. Vidimo se drugi vikend!

Foto-galerija: Goran Vukašinec

Facebook komentari