Foto: Vitomir Å tuban

Žustra i borbena pripremna utakmica u kojoj su u prvom dijelu mreže mirovale. Prilika nije bilo previÅ”e, ali valja spomenuti detalje kada je Hajduk lobao gostujućeg vratara, ali promaÅ”io vrata, zatim opasan udarac gostujućeg napadača  A. Prljače koji neutralizira Dražić i na kraju greda iz udarca koji je u okvir gola glavom uputio Igor Hajduk.

U drugoj dionici velika rotacija igrača na obje strane jer su treneri Goran Jelavić i Marko Pancirov koristili igrački kadar na raspolaganju. Jedini gol na utakmici pao je u 55. minuti iz akcije u kojoj na desnoj strani Marjanović oduzima loptu Melu te asistira u Å”esnaesterac gostiju za suigrača Jurića koji s nekih dvanaestak metara nisko i snažno pogađa iza leđa gostujućeg vratara.

MRACLIN. IgraliŔte Stara graba. Gledatelja 30. Sudac: Alen Sučec.
STRIJELAC: 1:0 – Jurić (55).
MRACLIN: Dražić, Marjanović, J. Domitrović, RadoÅ”, B. Dandić, V. Lučić, Klarić, Jurić, Kaurin, Hajduk, Milatović (joÅ” su igrali: Pavlović, I. Kos, Debijađi, Vidović, Dadović, J. Cvetnić, Budimir). Trener: Goran Jelavić.
ZELENGAJ 1948: Markulin, Đapić, Kosovac, Melo, BukvaÅ”ević, Kuljanac, Å ikić, A. Prljača, Vukoja, Klobučar, Mandura (joÅ” su igrali: Tokić, Urek, Ebeid, Hezler, E. Prljača, Juranović, Leskovar, Brandt). Trener: Marko Pancirov.

Foto galerija: Vitomir Å tuban

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za zaÅ”titu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.