U ponedjeljak 18. sije─Źnja  po─Źinje drugo polugodi┼íte ┼íkolske godine 2020-21. Iz Osnovne ┼íkole Vukovina obavje┼ítavaju da su sve ┼íkole pregledane od strane ovla┼ítenih stati─Źara te su dobile zelenu oznaku upotrebljivosti. Nastava ─çe se u prvom tjednu odr┼żavati prema sljede─çem rasporedu:

Mati─Źna ┼íkola Vukovina: u─Źenici 1., 2., 6. i 8. razreda mati─Źne ┼íkole u jutarnjoj smjeni, u─Źenici 3., 4., 5. i 7. razreda u popodnevnoj smjeni. Za u─Źenike od 5. do 8. razreda, nastava ─çe se odvijati online u aplikaciji Teams. Nastava ─çe se odvijati u realnom vremenu prema trenutno va┼że─çem rasporedu.

Podru─Źna ┼íkola Mraclin: u─Źenici 1. i 4. razreda u jutarnjoj smjeni, u─Źenici 2. i 3. razreda u popodnevnoj smjeni. 

S obzirom na niz potresa koji su se dogodili u na┼íem kraju, s u─Źenicima i djelatnicima u prvom tjednu nastave pro─çi ─çe se evakuacijske vje┼żbe te se upoznati s razli─Źitim faktorima koji su va┼żni u slu─Źaju potresa. Prva vje┼żba odr┼żat ─çe se u ponedjeljak 18. sije─Źnja 2021., a druga u srijedu 20. sije─Źnja 2021. U─Źitelji ─çe u─Źenike obavijestiti da je to samo vje┼żba, no molimo i roditelje da obavijeste djecu o odr┼żavanju vje┼żbe. Prilikom vje┼żbe potrebno je provoditi propisane epidemiolo┼íke mjere radi za┼ítite od COVID-19 virusa – poru─Źili su iz O┼á Vukovina. 

Izvor: OŠ Vukovina