TUROPOLJAC KU─îE – MRACLIN 3-4

Odigrali su juniori Mraclina izvrsno prvi dio susreta. Bilo je tu prelijepih poteza koji su izmamili pljesak zadovoljne publike. Svoje najbolje izdanje u dresu Mraclina odigrao je D. ┼áafrani─ç, koji je u prvih trideset minuta susreta tri puta zatresao mre┼żu doma─çina. Bilo je tu jo┼í nekoliko 

prigoda za goste iz Mraclina, ali su neprecizni bili L. Kos i I. Lu─Źan. Krenulo je drugo poluvrijeme utakmice, a na terenu kao da su bili samo doma─çini, koji preokre─çu susret i s tri pogotka izjedna─Źuju rezultat. Sve je upu─çivalo da ─çe ovaj susret zavr┼íiti bez pobjednika, ali s tim se nije slagao I. Lu─Źan koji je sa dvadesetak metara sna┼żnim i preciznim udarcem savladao nemo─çnog golmana Turopoljca.

Ovom pobjedom juniori Mraclina zasjeli su na vrh prvenstvene ljestvice ispred susjeda iz Vukovine. Moramo spomenuti da se u idu─çem kolu sastaju upravo ove dvije ekipe. Susret se igra u Mraclinu 20. rujna 2020., a po─Źetak susreta je u 17 sati. 

STRIJELCI: ┼áafrani─ç 3, Lu─Źan

MRACLIN: Pavlovi─ç, Vukovi─ç( od 46. Tandari─ç), ─Éureti─ç, Goti─ç, Tkalec, Kos, Dadovi─ç, Lu─Źan( od 75 ─Éuran), Golubi─ç, Kolo┼ía, ┼áafrani─ç.

TRENER: Krunoslav KOS- KI─ćO