Kup NS Velike Gorice, II. kolo – Mraclin,1. rujna 2020.
NK Mraclin – NK Kupa┬á1-2 (0-1)┬á
Strijelac za Mraclin bio je D. ┼áafrani─ç. Bila je to utakmica u kojoj su igra─Źi Kupe pokazali vi┼íe na terenu i zaslu┼żeno nastavljaju natjecanje.


Prvenstvo NS Velike Gorice, II. kolo –┬á Klo┼ítar, 3. rujna 2020.┬áNK Klo┼ítar – NK Mraclin 2-3 (0-3)
Strijelci za Mraclin D. ┼áafrani─ç (2), ┼á. Kolo┼ía. U prvom dijelu susreta igra─Źi Mraclina nadvisili su doma─çe igra─Źe u svim segmentima nogometne igre. Visoko vodstvo Mraclina i opu┼ítanje u nastavku utakmice, donijelo je neizvjesnu zavr┼ínicu. Na kraju su sva tri boda ipak oti┼íla u Mraclin.
Prvenstvo NS Velike Gorice, III. kolo – Mraclin, 5. rujna 2020.

NK Mraclin – NK Kupa 3-3 (1-0)┬áStrijelci za Mraclin I. Lu─Źan, A. Dadovi─ç i D. Tandari─ç. Nakon kup utakmica juniori Mraclina odigrali su prvenstvenu utakmicu protiv NK Kupe. Boljom igrom Mraclinci dobivaju prvi dio susreta. Nastavak susreta gosti iz Pokupskog otvaraju bolje i preokre─çu susret u svoju korist. Mislili su gosti da je utakmica dobivena, ali doma─çini u posljednjih pet minuta posti┼żu dva pogotka, i zaslu┼żeno osvajaju jedan bod. Po svemu vi─Ĺenom na terenu podjela bodova u ovom je┬ásusretu najrealnija.


Igra─Źi koji su nastupali u ovim susretima su: I. Pavlovi─ç, A. Golubi─ç, J. Goti─ç, L. ─Éureti─ç, T. Vukovi─ç, I. Lu─Źan, D. Tandari─ç, L. Kos, L. Ban, ┼á. Kolo┼ía, D. ┼áafrani─ç, A. Dadovi─ç, J. ─Éuran, A. ─Éuran, L. Tkalec, V. Galekovi─ç.

Foto: Vlado Vineti─ç