Najprije su u ─Źetvrtak 20. kolovoza u Maloj Buni u I. kolu Kupa NS Velika Gorica pobijedili istoimenog doma─çina.
NK BUNA-NK MRACLIN 1:4 (1:2)Trostruki strijelac za na┼íu mom─Źad bio je D. ┼áafrani─ç, dok se jednom u strijelce upisao ┼á. Kolo┼ía. Od samog po─Źetka vidjelo se da su igra─Źi Mraclina tehni─Źki, a i fizi─Źki spremnija mom─Źad ┼íto se odrazilo na krajnji ishod utakmice.


Prvenstvena utakmica, odigrana u subotu 22. kolovoza, donijela je novu pobjedu Mraclinaca.
NK MRACLIN-NK OSTRNA 2:1 (1:1)┬áDvostruki strijelac za na┼íu mom─Źad bio je L. Kos. Prava prvenstvena utakmica, gosti fizi─Źki ja─Źi, ali doma─çin bolji u tehni─Źkom pogledu. Mogla je ova utakmica zavr┼íiti i slavljem gostiju no ovaj put sre─ça se osmjehnula na┼íim de─Źkima i tri boda su ostala u Mraclinu.


U obje utakmice igrala je ova mom─Źad: I. Pavlovi─ç, I. Lu─Źan, ┼á. Kolo┼ía, D. ┼áafrani─ç, J. Goti─ç, A. Golubi─ç, L. ─Éureti─ç, L. Ban, D. Tandari─ç, L. Kos, T. Vukovi─ç. Jo┼í su igrali: V. Galekovi─ç, A. ─Éuran i J. ─Éuran.


Kad ste pro─Źitali sastav Mraclina vjerojatno ste se upitali gdje su tu mraclinska prezimena? Na┼żalost, neki su odustali od igranja u selekciji juniora, a ovi de─Źki igraju za na┼í klub kao da su pravi Mraclinci, i zato im kao trener ─Źestitam na tome. I na kraju da spomenem kako se u svla─Źionici i nakon utakmice ve─ç ori himna NK Mraclina.