Najprije su u četvrtak 20. kolovoza u Maloj Buni u I. kolu Kupa NS Velika Gorica pobijedili istoimenog domaćina.
NK BUNA-NK MRACLIN 1:4 (1:2)Trostruki strijelac za naÅ”u momčad bio je D. Å afranić, dok se jednom u strijelce upisao Å . KoloÅ”a. Od samog početka vidjelo se da su igrači Mraclina tehnički, a i fizički spremnija momčad Å”to se odrazilo na krajnji ishod utakmice.


Prvenstvena utakmica, odigrana u subotu 22. kolovoza, donijelaĀ je novu pobjedu Mraclinaca.
NK MRACLIN-NK OSTRNA 2:1 (1:1)Ā Dvostruki strijelac za naÅ”u momčad bio je L. Kos. Prava prvenstvena utakmica, gosti fizički jači, ali domaćin bolji u tehničkom pogledu. Mogla je ova utakmica zavrÅ”iti i slavljem gostiju no ovaj put sreća se osmjehnula naÅ”im dečkima i tri boda su ostala u Mraclinu.


U obje utakmice igrala je ova momčad: I. Pavlović, I. Lučan, Å . KoloÅ”a, D. Å afranić, J. Gotić, A. Golubić, L. Đuretić, L. Ban, D. Tandarić, L. Kos, T. Vuković. JoÅ” su igrali: V. Galeković, A. Đuran i J. Đuran.


Kad ste pročitali sastav Mraclina vjerojatno ste se upitali gdje su tu mraclinska prezimena? Nažalost, neki su odustali od igranja u selekciji juniora, a ovi dečki igraju za naÅ” klub kao da su pravi Mraclinci, i zato im kao trener čestitam na tome. I na kraju da spomenem kako se u svlačionici i nakon utakmice već ori himna NK Mraclina.